L'AGERMANAMENT AMB ELS NOSTRES AMICS
DE L'ESCOLA "LA INMACULADA" DE NICARAGUA.
AL MATÍ ELABORAREM UNA BEGUDA TÍPICA D'ALLÍ
QUE ES DIU "FRESCO DE PITAHAYA"
AQUÍ TENIU LA RECEPTA PER SI US VE DE GUST FER-LA.
ÉS MOLT FÀCIL!!!
FRESCO
DE PITAHAYA
INGREDIENTS:
1 pitahaya mitjana
2 llimones
750 ml d’aigua
150 gr de sucre (mitja tassa)
ELABORACIÓ:
Tallem la pitahaya per la meitat
i la buidem sencera amb una cullera. La passem pel minipimer amb una mica
d’aigua. Colem el suc per tal de treure les llavors. Exprimim dues llimones i
l’incorporem a la pitahaya que ja hem batut. Li posem l’aigua i després el
sucre i ho remenem tot molt bé. Ho deixem dues hores a la nevera perquè estigui
fresquet i ja està llest per prendre’l.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada